Tävling #strömstadinlight

Braxel_Stromstad_InLight_2017_undersida

Tag ett kort under årets mässa och lägg upp ditt bidrag på Instagram. Tagga med #strömstadinlight, så är du med och tävlar. Tänk på att ha ett öppet konto, så vi kan se din bild. En jury utser tre vinnare. Vinsterna består av belysningar från Markslöjd.

Tävlingsvillkor
Tävlingen anordnas och ansvaras för av Br Axelssons El AB. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

Genom att du laddar upp din bild på Instagram och taggar den med #strömstadinlight godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Br Axelssons El förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury utser tre vinnare bland de mässbilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #strömstadinlight. Bilderna skall vara tagna under mässdagen och bedöms efter kreativitet, känsla och relevans.

Juryn består av anställda hos Br Axelssons El AB. Juryns beslut går ej att överklaga.
Vinsterna består av belysning från Markslöjd:
1:a pris: Chrissline ljusslinga 20 m för utomhusbruk (värde ca 810 kr)
2:a pris: Dakke ljusslinga 4,5 m med 10 st ”glödlampor”, godkänd för utomhusbruk (värde ca 375 kr)
3:e pris: Albus ljusboll i acryl och metall, fungerar både inom- och utomhus (värde ca 299 kr)

Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter.
Vinnarna presenteras på vårt Instagramkonto och kontaktas av @braxelse via kommentarsfältet under vinnarbild.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Br Axelssons El AB på mejladressen info@braxel.se och uppge namn och adress dit vi kan sända vinsten. Om inte vinnaren har kontaktat Br Axelssons El AB inom en vecka förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda hos Br Axelssons El AB och Kungshamn El AB får inte delta i tävlingen.

Br Axelssons El AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilder från Instagram, namn och postort i Br Axelssons El AB egna medier. Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Anders Olausson på anders.olausson@braxel.se.