Elinstallation – Villor och fritidshus

Planerar du bygga nytt boende eller kanske renovera? Vi har stor erfarenhet av dessa typer av elinstallationer och delar gärna med oss av våra kunskaper till dig!

Vi samarbetar med husfabrikanter och byggmästare där vi anpassar elinstallationen utefter varje kunds önskemål och förvandlar era ideér till verklighet.

Fjärrstyr din belysning, värme och ventilation m.m

Vi har erfarenhet av styrsystem (s.k. KNX-system) som styr hela husets funktioner som belysning, värme, ventilation, markiser mm. Du kan med hjälp av fjärrkontroll ha olika scenarier i din inner- o ytterbelysning. Det enda som begränsar funktionen är din fantasi. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en kreativ belysning när du ringer oss!

Oavsett om du tänkt dig en enkel eller lite mera påkostad elinstallation utför vi gärna både och. Vill du ha ett förslag på elinstallationen och kostnadsförslag på detta är du välkommen, det gör vi utan extra kostnad.

Har du ett fritidshus där du har behov att kunna styra din elvärme hemifrån eller vill du få en signal om att t.ex. jordfelsbrytaren löst ut? Vi har lösningar på detta till en rimlig kostnad.

Vi har även lång erfarenhet av att lägga elektrisk golvvärme. Vi använder oss endast av fabrikat som lämnar fullständig garanti efter installation. Det finns flera olika slag av värmeslingor låt oss hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen anpassaad efter förutsättningarna på plats.

Slutligen vill vi att önska dig välkommen att kontakta eller besöka oss på någon av våra orter för att få mer tips och idéer inför dina projekt. Se gärna vår inspirationssida för att få idéer kring vilka möjligheter som finns när det gäller er elinstallation!

Läs här ett reportage om framtidens villa!
Klicka på länken ovan för ett reportage från läckra Villa Sannäs, en villa med den modernaste tekniken.

banner-bopartner-1000px