Belysning – inomhus / utomhus

Är du intresserad av att försköna din närmiljö med ljussättning? Vill du använda belysning för att göra din fastighet mer attraktiv?

belysningarBraxel är ett belysningsintresserat företag med ledstjärna att få dig som kund att känna dig exklusiv med våran ljuslösning.

Belysningslösning tar vi fram ihop i vårat showroom alternativt lämnar vi över färdiga förslag med prisbild.

Det hetaste i belysning är Ledbelysning som ligger rätt i tiden med tanke på den energiprisbild vi har. Ledbelysning är en teknik vi har bra erfarenhet av och kan ge dig en klar bild på funktion och dess fördelar.

I varje projekt försöker vi ta fram dom förutsättningar och behov som finns.Vi tar alltid hänsyn till att använda godkänt material i den miljö det gäller. Bilden till höger visar armaturen Norlys Stockholm.

Låter det intressant? Se vidare i våra inspirationbilder och kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att skapa en mer kreativ belysning.

Inspiration

Klicka på länken ovan eller någon av bilderna för att komma till vår inspirationssida där du kan få en mängd olika idéer om vad man kan åstadkomma med olika belysningar!