Belysning – inomhus / utomhus

Är du intresserad av att försköna din närmiljö med ljussättning? Vill du använda belysning för att göra din fastighet mer attraktiv?

Braxel är ett belysningsintresserat företag med ledstjärna att få dig som kund att känna dig exklusiv med våran ljuslösning.

Belysningslösning tar vi fram ihop i vårat showroom alternativt lämnar vi över färdiga förslag med prisbild.

I varje projekt försöker vi ta fram dom förutsättningar och behov som finns. Vi tar alltid hänsyn till att använda godkänt material i den miljö det gäller.

Ljusdesign

På senare tid har intresset för ljusdesign ständigt ökad, både gällande inomhus- och utomhusmiljö. Genom att belysa olika delar av fasader eller rum kan man skapa sig miljöer som annars försvinner i mörkret.

En ny trend på marknaden är att använda coola lounge lampor till exempel på din uteplats.

LED Belysning

Det hetaste i belysning är LED-belysning som ligger rätt i tiden med tanke på den energiprisbild vi har. LED-belysning är något vi har erfarenhet av och kan ge dig en klar bild på funktion och dess fördelar. Klicka på länken ovan för att veta mer om LED-belysning.

Låter det intressant? Se vidare i våra inspirationbilder och kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att skapa en mer kreativ belysning.

Inspiration

Klicka på länken ovan för att komma till vår inspirationssida där du kan få en mängd olika idéer om vad man kan åstadkomma med olika belysningar!